Komolyan vesszük a biztonságod

A Vinted arra összpontosít, hogy fenntartsa a tagok személyes biztonságának magas szintjét. Proaktívan dolgozunk azon, hogy olyan eszközöket és szabályzatokat hozzunk létre, amelyek segítik közösségünk gyarapodását – akár vásárolsz, akár eladsz. A következőket kell tudnod a legfontosabb biztonsági folyamatainkról.

Vevővédelem

Ha a Vinteden keresztül fizetsz, a megrendelésedet a kötelező vevővédelem fogja védeni. Hozzájárul a biztonságos fizetéshez, jogot biztosít a visszatérítés igénylésére és segít az ügyfélszolgálat elérésében. További információ arról, hogyan számítjuk ki a Vevővédelmi díjat

Visszatérítési szabályzat

Visszatérítést adunk, ha a termék nem érkezik meg, sérülten érkezik, vagy nem a leírtaknak megfelelő. A reklamáció benyújtására 2 nap áll a rendelkezésedre. Eltérő megállapodás hiányában a vevő viseli a visszaküldés költségeit. Tudj meg többet a Vinted visszatérítési és visszaküldési szabályzatáról.

Biztonságos tranzakciók

A pénzedet a teljes tranzakció során biztonságban tartjuk. Minden Vinteden történő fizetés titkosítva van. Ezeket megbízható pénzforgalmi partnereink kezelik, amelyek biztonságos technológiája biztosítja, hogy a pénzküldés és -fogadás biztonságosan és megbízhatóan történjen.

Támogatásunk

A nap 24 órájában elérhetsz minket, és minden problémát segítünk megoldani. Gyors tippekért látogass el a Súgóba.

Platformbiztonság

Spamellenes eszközök

Proaktívan működtetünk olyan rendszereket, amelyek kiszűrik a nem megfelelő tartalmakat. Hasonlóan az e-mailben található spamszűrőkhöz, ezek automatikusan blokkolják az üzenetek gyanús tartalmát.

Adatvédelem

Komolyan vesszük az adatvédelmet. Személyes adataid kezeléséről és az ezzel kapcsolatos jogaidról részletes információkat az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.

Kockázati pontozás

A színfalak mögött prediktív elemzéssel próbáljuk felismerni a gyanús tevékenységeket, bejelentéseket vagy megrendeléseket, például az illegális vagy veszélyes termékeket. Csapatunk hatékony eszközökkel igyekszik időben reagálni.

Segítünk kialakítani a bizalmat a közösségen belül

Kommunikáció

A Vinted biztonságos üzenetküldő eszköze segítségével minden részletet megtudhatsz a megvásárolni kívánt termékről. Bármelyik tagnak küldhetsz üzenetet – ne feledd, ha udvarias és figyelmes vagy, azzal növelheted a bizalmat.

Értékelés

A Vinted tagjai csak a teljesített megrendelés után hagyhatnak visszajelzést egymásnak – így az emberek profilján látható visszajelzések tényleges tapasztalatokon alapulnak. Nézd meg alaposan a többi tag által adott visszajelzést, és ne felejts el visszajelzést írni egy megrendelés után, hogy te is kapj.

Ellenőrizve

Hogy azonnal növeld megbízhatóságod szánj egy pillanatot a Vinted-fiókod ellenőrzésére. Ha látni szeretnéd, hogy egy másik tag ellenőrizte-e a fiókját, egyszerűen kattints a profiljára.

Légy proaktív

Töltsd ki a profilod – ha proaktív vagy, az növeli a bizalmat, ami az eladásoknak is lendületet adhat. Ha pedig olyasmit látsz, ami nem felel meg a közösségi normáinknakjelezd, hogy csapatunk intézkedhessen.

Hasznos tudnivalók

Vásárlási tippek

Tudj meg többet arról, hogyan derítheted ki, hogy egy eladó megbízható-e, hogyan szerezhetsz további információkat a termékekről, és hogyan fizethetsz biztonságosan.
Tanulj meg biztonságosan vásárolni

Eladási tippek

Tippeket kaphatsz a megbízható profil kialakításához, a vevőkkel való kommunikációhoz és a sikeres eladás útjában álló akadályok elhárításához.
Tanulj meg biztonságosan eladni >