Nem hordod? Add el!

Szeretnénk megmutatni, hogy milyen ragyogó lehet egy használt termék. Add el azokat a ruhákat, amelyek örömet szerezhetnek másoknak. Vásárolj olyan termékeket, amelyek nem jönnek szembe veled az utcán. A Vinted tárt karokkal vár mindenkit, aki hisz abban, hogy a jó ruháknak sokáig kell élniük.

Egyetlen egyszerű ötlet most egy 75 milliós közösséget köt össze

2 személytől

2008-ban Milda elköltözött, de túl sok ruhát nem tudott magával vinni. Justas felajánlotta segítségét, és létrehozott egy weboldalt, hogy elajándékozhassa a ruháit a barátainak. Hamarosan a média is be akart szállni. A duó tudta, hogy valamire rátaláltak – megszületett a Vinted.

Egy több mint 1000 fős csapat

Ma már több mint 1000 ember dolgozik a Vintednél, hogy segítsen a világnak használt ruhákat eladni, vásárolni és cserélni. Akárcsak közösségünk, csapatunk is különböző országokból származó és eltérő kulturális háttérrel rendelkező emberekből áll.

Európa-szerte jelen vagyunk

A Vinted irodái Vilniusban, Berlinben, Prágában és Utrechtben találhatók. Ennek köszönhetően 15 piacon tudunk működni: Spanyolország, Franciaország, Luxemburg, Belgium, Hollandia, Németország, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Litvánia, Egyesült Királyság, Olaszország, Portugália, USA és Kanada.

Globális küldetésünk

Add el, amit nem viselsz, vagy vadássz ritka kincsekre – soha nem volt még ilyen egyszerű felfedezni a használt ruhák online világát. A több mint 75 millió tagot számláló, egyre növekvő közösségünk célja, hogy a használtcikk legyen az első számú választás.

Befektetők és vezetés

Társalapítók

Milda Mitkute és Justas Janauskas

Vezérigazgató

Thomas Plantenga

Működésért felelős igazgató

Mantas Mikuckas

Mindenben, amit teszünk, hűek vagyunk a Vinted eredeti ötletéhez, amelyet társalapítóink, Milda és Justas dolgoztak ki. Napjainkban a Vinted vezérigazgatója, Thomas, és működésért felelős igazgatója, Mantas irányítják a vállalat napi működését és növekedését. Küldetésünket 4 vezető kockázati tőkebefektető cég is támogatja az Atlanti-óceán mindkét partjáról.

Szortírozd ki a ruhatárad még ma

Töltsd le az ingyenes alkalmazást, és add el azokat a ruhákat, amelyeket már nem viselsz. Az általad választott árért, 0% értékesítési díjjal.

Letölthető az App Store-ból
Szerezd meg: Google Play