A Vinted a régi kedvenc ruháid számára létrehozott platform
Egy közösség, több ezer márka és megszámlálhatatlan stílusos használtruha. Készen állsz a kezdésre? Így működik.
A Vinted a régi kedvenc ruháid számára létrehozott platform
Egy közösség, több ezer márka és megszámlálhatatlan stílusos használtruha. Készen állsz a kezdésre? Így működik.

Az eladás egyszerű

1. Hirdess ingyenesen

Töltse le az ingyenes Vinted alkalmazást. Készíts fényképeket a termékedről, add meg a leírását, és határozd meg az árát. Koppints a „Feltöltés” gombra, és a hirdetés máris elérhető.

2. Add el, add fel

Eladva! Csomagold be a termékedet, nyomtasd ki az előrefizetve kézbesítési címkét, majd ugorj be a leadási pontra 5 napon belül.

3. Fizetésnap!

Nincs értékesítési díj, így amit keresel, az a tiéd. Amint a vevő megerősíti, hogy minden rendben van, kifizetjük a pénzt.

Vásárolj biztonságosan

1. Találd meg

Töltse le az ingyenes Vinted alkalmazást. Böngéssz több millió egyedi termék között, keress több ezer márka között, és találd meg kedvenceid.

2. Vásárold meg

Tedd fel kérdéseid az eladónak, majd vásárolj egy gombnyomással. Fizess biztonságosan bankkártyáddal, Apple Pay-jel, Google Pay-jel vagy Vinted-egyenlegeddel.

3. Vedd át

A pénztárnál láthatod a termék várható szállítási dátumát, és értesítünk, amikor feladták. Néhány nap múlva már nálad is lesz.

Nálunk biztonságban vagy

Vásárolj teljes nyugalommal

Vásárlóként a „Vásárlás most” gomb használatakor minden megrendelés után vevővédelmi díjat fizetsz. Ez segít megvédeni a pénzed, és tovább növeli vásárlásaid és adataid biztonságát. Ennek díja a termék árának 5%-a plusz 280 Ft.

Megbízható visszatérítési szabályzat

Megrendelésed védett, ha a Vinteden keresztül fizetsz. Visszatérítést kapsz, ha a termék nem érkezik meg, megsérül a szállítás során, vagy jelentősen eltér a leírtaktól. Az átvételtől számított 2 napon belül értesíts minket, ha valami nem stimmel. Eltérő megállapodás hiányában a vevő viseli a visszaküldés költségeit.